2006-04-24
 
free beer free software free willy
HELSINKI - Maandag. Eindelijk is ook hier in het Hoge Noorden de lente aangebroken. Het meeste ijs is gesmolten, de dag worden langer. Het voorjaarszonnetje verwarmt ons tot meer dan tien graden! En ik ben weer begonnen met hardlopen. Nog wat voorzichtig, meer joggen dan hardlopen, maar het is heerlijk om een beetje over de eilanden te rennen, kop in de zon, briesje door de haren. En natuurlijk met muziek in mijn oren -- en daarbij deed ik een aardige ontdekking.

Mijn el cheapo Odys 1GB MP3-speler die ik in Nederland kocht blijkt namelijk ook Ogg/Vorbis te ondersteunen. Een behoorlijk deel van mijn muziekverzameling is in dat formaat geëncodeerd, en die was voorheen onbereikbaar voor mijn mobiele muziekbeleving. Maar nu gaat het prima - ergens in China moet iemand een helder moment hebben gehad - maar ze vergaten het te vermelden...

Dit weekend bezocht ik met AC een rock-star party -- ik had mijn haar met wat gel in een Elvis-achtige structuur geboetseerd - en met groot succes. De helft van de eh rocksterren werkte voor Nokia... Binnen Nokia blijft onze 770 populair; het is moeilijk voor technisch ingestelde mensen om geen sympathie te hebben voor Linux en open-source. Maar hoe populair ook - bier was nog populairder op dit feest. Het bleef nog lang onrustig voor we weer naar huis wankelden, moe maar tevreden. Free beer Free Software Free Willy.


4 Reacties:

what does free beer free software free willy has to do with AC? :)

By Blogger Wahlau-eh, at 25/4/06 15:15  

well, she was the one to come up with this gem :-)

By Blogger djcb, at 25/4/06 21:26  

do i have a copy right on that?
*i am just the girl in the picture* after all...

By Blogger ac, at 26/4/06 02:21  

a pretty unique one too :)

By Blogger Wahlau-eh, at 28/4/06 15:20  

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger