Odyssea
Dirk-Jans saaie reisverslag...
::20030102::
epiloog... Het is volbracht. Ik ben weer terug in Nederland. Na een lange reis vanuit Chicago, via een omweg door Los Angeles, toen naar Londen en Amsterdam. Op Schiphol werd ik opgewacht door familie, in het bijzonder mijn nieuwe nichtje Jasmijn en mijn nieuwe neefje Jip. In Chicago had ik twee grote apen gekocht om de nieuwe wereldburgertjes te geven; het zal nog wel enige tijd duren voordat ze het geschenk op waarde weten te schatten, maar het was leuk om wat te geven!

Goed, dit was het eind van mijn vijfmaandse wereldreis. Wat een tijd! Ik heb zoveel meegemaakt, zoveel mensen ontmoet... Ik heb nog voor jaren voldoende reisverhalen, denk ik! Het is wel vreemd om nu weer in Nederland te zijn, en de alledaagse zaken weer op te pakken. Maar ik hoop dat mijn reis me voldoende energie geeft om het weer een tijdje uit te houden! Ik ga een boekwerk maken van mijn reisverslagen, en zal er wat foto's bijplakken, zodat ik tot op hoge leeftijd terug kan kijken op de magische maanden in 2002!

Eigenlijk komt mijn reis nooit meer ten einde!

::20021229::
Het Eind is Nabij... Nog maar een dagje hier in Chicago, en dan is mijn reis ten einde... morgenochtend ga ik van Chicago naar Los Angeles naar Londen en weer naar Amsterdam... *diepe zucht*. De laatste dagen hier in Chicago zijn erg rustgevend; een beetje door de stad lopen, het enorme Field museum bekeken, nog wat rondgewinkeld (nog een Transsiberian Orchestra cd gekocht, en nog wat andere rommel -- het is hier tamelijk duur allemaal, maar in de post-kerstopruiming is het aardig te doen). Ook nog erg goed en veel gegeten (goed kerstgebruik). Arean en aanhang zorgen erg goed voor me!

Nou, dit zal wel de laatste dagboektoevoeging zijn *tijdens* mijn reis... ik heb vijf geweldige maanden achter de rug, goed voor jarenlang terugkijkplezier. Ik kan het iedereen aanraden, en ben natuurlijk beschikbaar voor tips enzo... Terug in Nederland zal ik nog wel een epiloog ofzo schrijven, om het geheel in stijl af te sluiten!

Tot ziens in Nederland...

Info

Reisschema

Contact

Mail Dirk-Jan

Archief

Links

DJCB Software
ArtOlive

Advogato
Gnome
GNU
Kuro5hin
Slashdot
Straightdope
This page is powered by Blogger. Isn't yours? weblog commenting
(c) 2002 Dirk-Jan C. Binnema (djcb)