2008-04-06
 
rennen
HELSINKI - Pffff... ik lijk het bloggen verleerd te zijn. Het was de eerste dag van 2008 dat ik voor het laatst wat schreef. Maar nu, 6 april(!), is het eindelijk tijd om weer eens wat te schrijven.

De vorige keer eindigde ik met een kleine terugblik op mijn goede voornemens van het afgelopen jaren; ik was redelijk tevreden. Een interessante vraag is natuurlijk wat mijn goede voornemens zullen zijn voor 2008. Hmmm... ik heb niet zo'n uitgebreide lijst als vorig jaar, maar laat ik -- zeer verlaat -- toch een lijstje publiceren; enige 'vooruitziende blik' helpt natuurlijk bij het opstellen van haalbare doelen:

Kortom, ongeveer dezelfde doelen als voor 2007. En met de meeste lig ik op schema :) Ben ik te weinig ambitieus? Misschien moet ik Coveys The Seven Habits of Highly Effective People nog eens lezen voor het opstellen van mijn persoonlijke vijfjarenplan. Maar ach... Zoals over alles ben ik skeptisch over de self improvement-cultus, maar ik heb een sterke overtuiging dat het zowel mogelijk als wenselijk is om jezelf te verbeteren - in grote dingen, en in kleine, dagelijkse. Een dag niets geleerd, is een dag niet geleefd, tenslotte.

Ok, genoeg voor nu.



Emacs, the UberEditor Powered by Blogger