Odyssea
Dirk-Jans saaie reisverslag...
::20021127::
middle-of-nowhere... Internet is een beetje lastig en duur hier, vandaar alleen een korte melding dat ik nog steeds leef. Road-trip is geweldig; heb de meest fantastische landschappen ooit heb gezien! Erg indrukwekkend. Als ik weer een normale verbinding vind zal ik de details met mijn blog delen!
::20021124::
queenstown... Zit inmiddels in Queenstown, een aardig stadje met veel prachtige uitzichten, allerlei spannende sportuitdagingen en veel nachtleven. Je kunt hier bungyjumpen, raften, paragliden en wie weet wat nog meer... wel een beetje prijzig allemaal, maar ik denk dat ik nog wel een bungyjump ga maken!

Ik zit (zat) in een wat tweedeklas hostel; wel midden in het centrum. Ik deelde kamer met Venezuelaan, winnaar van de lokale versie van Survivor (met die mensen op een eiland waarvan steeds enkele moeten vertrekken). Grappig.

Wilbur Smith' Egyptische trilogie uitgelezen - eindelijk. Nu de Ender reeks nog, en wellicht de Azie-boeken van James Clavell. Al vrees ik dat ik dat niet meer haal voordat ik terug ben in .nl.

Nog geen geschikte warme kleren kunnen vinden. Wel 'All Blacks' pet - All Blacks is het Nieuw-Zeelandse 'oranje'. Kreeg meteen korting toen ik met pet wat bestelde in cafe! Het is hier overigens ook niet koud - het wordt zomer en kan weer kortgebroekt door het leven!

Kwam Koreaanse uit Christchurch min-of-meer toevallig weer tegen; ga met haar op road-trip door het achterland hier [no worries]. Veel Lord-of-the-Rings filmdecors: Lothlorien, Bruinen, Misty Mountains etc. Wauw. Hopelijk kan ik onderweg wel email lezen...

Kortom -- alles goed hier aan de andere kant!

Info

Reisschema

Contact

Mail Dirk-Jan

Archief

Links

DJCB Software
ArtOlive

Advogato
Gnome
GNU
Kuro5hin
Slashdot
Straightdope
This page is powered by Blogger. Isn't yours? weblog commenting
(c) 2002 Dirk-Jan C. Binnema (djcb)