2007-03-04
 
brussel
BRUSSEL/HELSINKI - Zaterdag.

Vorige week was ik op de FOSDEM-conferentie in Brussel. Het was aardig om aan de Finse winterdepressie te ontsnappen, al was het maar voor zo'n 36 uur... Ik was aeonen geleden eens in de Belgische hoofdstad, maar kan me daar weinig van herinneren. Ik was echter positief verrast - het stadscentrum is fraai, en de mensen vriendelijk. Hoewel ik Brussel voornamelijk Franstalig is, probeerde ik overal in het Nederlands mijn ding te doen. Dat ging best aardig bij trein en bus, maar de receptioniste in het hotel stond op Engels, de Afrikaanse taxichauffeur op Frans en verder nog wat Spaans en Duits.

De zaterdagavond eindigde ik met mijn collega's Michael ('mdk') en Tapani in een kroeg, tegenover Manneken Pis, en Belgisch bier.

Hoe dan ook, de conferentie was erg interessant. Ik sprak met de mannen van Igalia, met Philip, met Lemonade-Dave, met Sean Moss-Pultz van OpenMoko, die ooit als ontwerper van schoenen(!) zijn geld verdiende. En ik sprak met 10E6 anderen; altijd goed dit soort conferentie. De presentaties zijn interessant - maar het belangrijkst zijn het leggen en onderhouden van contacten met al die mensen met wie ik samenwerk, direct of indirect.

En verder druk aan het hacken op modest. We hebben nu een blog waarop we ontwikkelingen bijhouden...

Labels: , ,


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger