2007-02-24
 
but then again, no
HELSINKI - Vrijdagavond, en behoorlijk koud! Als ik over de Lautta-brug loop, vallen m'n oren er bijna af van de kou - minus 20°C. Ik duik weg in mijn coltrui, en neem nog maar een slok glögi.

Het was een zeer drukke week; niet alleen verwerkte ik een enorme hoeveelheid documentatie, vergaderingen, code etc., maar ik las Haruki Murakami's Norwegian Wood (of "ノルウェイの森", voor de Japannisten onder ons); een melancholische (en autobiografische?) herinnering aan ene Naoko, ergens eind jaren zestig.

Daarop naadloos aansluitend: de geboorte van een zoon van mijn collega en drinking buddy Makoto -- well done! (voor drinking zal nu wel weinig tijd overblijven - hoewel, zijn Maemo CJK support project was deze week nog wel het meest actieve in de Garage!

En daar dan weer gladjes op voortbordurend: ik heb hedenavond het modest e-mail project beschikbaar gemaakt in diezelfde garage. Het is allemaal pre-alpha kwaliteit en slechts bedoeld voor ontwikkelaars, etc. etc. -- maar toch aardig om eens wat code te kunnen tonen in plaats van al die geheimzinnigheid en vapor.

En morgenvroeg vlieg ik naar Brussel voor de FOSDEM-conferentie.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger