2006-11-23
 
thuis
HELSINKI - Ik ben weer terug in Helsinki, na mijn Spaanse avontuur van de afgelopen week. Zoals ik al kort aangaf vanuit Castellón, was het een zeer geslaagd uitstapje. Na Castellón brachten we nog ruim een dag door in Barcelona, waar ik begin juli ook al was.

Barcelona is nog steeds een prachtige stad. Meest indrukwekkend is natuurlijk Gaudi's Sagrada Familia (ooit wordt 'ie voltooid...), maar de stad is vol met prachtige, kunstzinnige gebouwen, parken, enzovoort. Wat verder opviel is dat je in Barcelona geen 'tapas' krijgt bij de borrel, terwijl dat in Madrid wel de gewoonte is. Zou er iets waar zijn van het (in Madrid gehoorde) verwijt dat de Barcelonezen zo zuinig zijn?

Gisteren kwam ik weer op kantoor - inbox vol met zo'n 150 berichten die mijn strenge mailfilters overleefd hadden. Het kostte me een uur ze weg te werken (ie. te sorteren in NextActions / Trash / Archief, en direct te verwerken volgens de twee-minuten-regel); en vervolgens had ik zoveel vergaderingen dat het me ternauwernood lukte om de ca. 40 NextActions + 10 nieuwe uit te voeren. Ik heb er nog 15 over - en vandaag nog 8 hardnekkige.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger