2006-07-22
 
rage, despair, release, transcendence
HELSINKI - De Finse zomer (kesä) houdt maar aan... alweer een prachtig weekeinde. Tot laat in de avond blijft het licht (al worden de dagen al korter(!)). Finland is in een zomerslaap - ik kan het niet duidelijker zeggen dan de grootste krant van Finland, Helsingin Sanomat:
HS INTERNATIONAL EDITION IS OFFICIALLY OFFLINE FROM 23.6.-31.7.
We wish all our readers a warm and relaxing holiday month
Ik geniet van de weekenden, en wat het rustige kantoorleven. Een schrikbarend hoog percentage van de weinige aanwezige collega's, hult zich in korte broek... Iets weerhoudt me dat voorbeeld te volgen... of?

Mijn Italiaanse vrinden van Rhapsody heten nu Rhapsody of Fire. Met die naam worden ze eindelijk serieus genomen - na hits als The Magic of the Wizard's Dream en Steelgods of the Last Apocalypse (en mijn persoonlijk favoriet, Queen of the Dark Horizons). Gitarist Luca Turilli licht de naamswijziging (wegens een ©-conflictje) toe: "The power of the dragonflame will burn brighter than ever before".

Ik ontdekte het indrukwekkende stellarium, een WYSIWYG-planetarium voor mijn desktop. Het toont mij precies de namen van sterren(beelden), planeten en andere hemellichamen. En geheel grafisch, welhaast foto-realistisch. apt-get install stellarium


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger