2006-06-10
 
wk
HELSINKI - Weekend. En het Wereldkampioenschap Voetbal 2006. Het zal weinigen ontgaan zijn. Het WK leidt ongetwijfeld tot spanningen in ons multinationale team. Een gedreven Ruud van Nistelrooy in een inspirerend interview met het AD:
,,We mogen niet groeien in het toernooi. We moeten onmiddellijk op ons best zijn. Vanaf de eerste dag gas geven. Wij moeten op de eerste dag winnen en imponeren. Elke seconde telt. Iedere seconde investeren om wereldkampioen te worden. Dat is het toch waard? Hier heb ik vier jaar op gewacht. En het is acht jaar geleden dat we er voor het laatst bij waren. Weet je hoe lang dat is?

Deze week zag ook de bèta-release van OS Release 2006 het levenslicht. OS Release 2006 is de marketing naam voor de nieuwe software voor de Nokia 770, die binnenkort officieel uitbrengen. Er is een (zeer kort) overzicht, dat niet echt recht doet aan de vele grote en kleine verbeteringen.

Mijn collega Makoto geeft treffend het verschil tussen managers en engineers duidelijk aan. Volgens zijn business card is hij overigens zelf ook 'manager', net als ik -- maar goed, we rekenen ons graag tot de engineers, wanneer dat goed uitkomt.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger