2006-06-11
 
dabei
HELSINKI - Gisteravond was er de Margarita-party van Agathe/Javier/Alex op het dakterras aan de Abrahaminkatu. Meer dan 30 mensen en een van de zeer schaarse Finse zomeravonden. En de Margarita's... ditmaal bijzonder sterk. Sterk genoeg om samen met Alex heel hard te zingen door de nacht, met Javier op de gitaar. Hotel California. Na de festiviteiten dronk ik met Agathe en Tommi nog wat in Baker's - wat een heuse vleeschtempel bleek. Ik wist mijn bed echter zonder kleerscheuren te bereiken.

Ik zie nu al veel goede kritieken voor de 770 software upgrade (aka OS release 2006). Ik ben blij dat ons werk van de afgelopen tijd gewaardeerd wordt. Hoewel ik altijd wat skeptisch was over het werken voor Grote Bedrijven, zijn dit erg leuke aspecten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in wat we doen, enthousiast zelfs. Dat maakt consumentenelektronica erg interessant. En hoewel er natuurlijk altijd dingen zijn die we nog niet vertellen kunnen, zijn we behoorlijk open. Zeker in vergelijking met andere bedrijven, en het grootste deel van Nokia.

En Nederland won van Servië-Montenegro! Ik bekeek de wedstrijd met collega Makoto + aanhang in de Sport's Academy; en alle Nederlanders van Helsinki leken zich daar verzameld te hebben - in diverse oranje uitdossingen. Ik ben niet zo'n liefhebber van oranje-dwaasheid, maar droeg mijn shirtje natuurlijk ook. Geweldig, die Robben. Mijn vertrouwen in Oranje stijgt; tegen een gewilliger tegenstander speelt Nederland ook beter - en Ruud krijgt zijn Moment nog wel.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger