2006-05-18
 
victory is mine
HELSINKI - Woensdag. Hoera -- de lancering van de nieuwe Nokia 770. We hebben allemaal erg hard gewerkt aan de nieuwe versie en nu is 'ie bijna af. 'Lancering' betekent 'bijna af' :-) Binnenkort dus alle leuke nieuwe features; zoals VoIP/IM. Ik was een beetje sceptisch over het gebruik van de stylus voor chat, maar er nu ook het full-screen finger keyboard, zodat ik de berichten zo met mijn vette vingers op het beeldscherm kan intypen :-) Ik heb het geprobeerd, en het werkt erg goed. Wat me ook erg goed doet is dat we open standaarden ondersteunen, zoals XMPP/Jabber, net als mijn sendxmpp-tooltje.

Ik vier mijn 1-jarig jubileum met Ann-Christin. Wauw! Foto van Ann-Christin, getiteld Mulder & Scully :-) I don't want to believe.

modest kan nu ook spam lezen in volle glorie dankzij gtkhtml (en natuurlijk tinymail -- de renaissance van libcamel). Implementatie was tamelijk straightforward; lastigste was nog wel conversie van tekst-mails naar html, en wat regexp-magie om dingen die er uitzien als URLs ook 'klikbaar' te maken in de tekst. Om met Peter Griffin te spreken: "Sweet!".

Over diezelfde Peter Griffin gesproken: ik geloof dat ik nu alle Family Guy-afleveringen gezien heb :-(. Ik kan me geen ander tv-programma herinneren waarbij ik zo hard gelachen heb. Hehehehehehehe. Giggedigiggedigig!


1 Reacties:

De lang verwachte Nokia 2006 software editie, ... ik kijk er alvast naar uit ! Eigenlijk was ik al best tevreden met de huidige software versie van april laatstleden, deze zorgde immers voor vrij stabiele applicaties. En uiteindelijk merk ik dat ik toch hoofdzakelijk de browser (incl. Gmail en Bloglines RSS),Gaim (IM), PDF reader, de video applicatie (bijna heel het seizoen 5 van 24 serie bekeken via Nokia 770) en last but not least de VNC Viewer applicatie om mijn pc over te nemen (en alsdusdanig eender welke toepassing kan gebruiken), ... applicaties als xterm, vim, etc gebruik ik in veel mindere mate dan initieel gedacht als Linux adept.

Maar wat Google Talk en VoIP betreft ben ik vooral benieuwd omtrent
- hoe het werkt met een bluethooth headset, ... kan je daar misschien wat meer over neerschrijven ?
- daarnaast ben ik ook benieuwd of de nieuwe software versie flash beter ondersteunt, zo mis ik vooral de www.pandora.com functionaliteit die (nog) niet werkt via de Nokia 770.

Groeten, Jan

www.jan-jansen.be

By Anonymous Jan Jansen, at 20/5/06 09:58  

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger