2006-03-18
 
st patrick's
HELSINKI - Laat ik snel mijn blog schrijven, voordat m'n writer's block weer toeslaat :-) Het sneeuwt hier, en ik kom een beetje bij na de St-Patrick's, de Ierse feestdag. David, Ier in hart en nieren, had een kleine bijeenkomst georganiseerd waarbij allerlei in groen/oranje gekleede mensen deelnamen aan oude en nieuwe tradities. Zoals het doen van een wens, en dan opdrinken van een glas Balzam, een Letse likeur (inderdaad, typisch Iers). Ik ontdekte dat blikken Guinness een witte bal verbergen. Vreemd. (St-Paddy foto van Ann-Christin).

Het was weer een interessante week. We bereikten een mijlpaal -- champagne! Ik werk aan vele plannen. En niet alleen ik! Met veel interesse volg ik de verrichtingen van Philip, Chris, de GPE-mensen en anderen. Er lijkt een nieuwe interesse in GNOME-land om applicaties voor sub-desktop systemen te maken. Om zuiniger met geheugen te zijn, en met CPU-cykels. Dat sluit natuurlijk goed aan bij mijn werkgerelateerde plannen :-)

Ik heb (rechtsboven) mijn meta-informatie een beetje aangepast, en links aangebracht voor de communcicatie via sip: en xmpp: -- allemaal open communicatiemedia!

Onze nationale trots Rudi Carell sterft binnenkort. Hij gaf een afscheidsinterview met de Süddeutsche Zeitung. Zelfs aan het einde is 'ie nog geen spat veranderd: "Was halten Sie von Peter Alexander? Ein Gigant. Neben mir der einzige echte Showmaster in Deutschland."


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger