2006-03-07
 
pimp my 770
HELSINKI - Maandag. De kop is er af, en ik had een behoorlijk productieve dag. De wereld is verder verbeterd dankzij mijn projectplannen :-)

Gisteren bezochten we DTM, zoals gezegd -- de heterovriendelijkheid ging niet veel verder dan de garderobeman, die maar bleef jammeren om onze jassen op een haakje te hangen (à 2 euro). Maar het was happy hour, en bier werd verkocht voor de hier bespottelijk lage prijs van €2,50 -- du geiziger Holländer. Vanuit DTM is het slechts een kleine stap naar de 'gepimpte' 770 (foto rechts), in een gay-vriendelijke outfit. Mijn collega Karl verraste ons allen met dit fraai stukje huisvlijt. Ik denk zelf aan een tijgermotief.

In Bram Cohens blog, waarover ik gisteren sprak, las ik het artikel over het schudden van kaarten. Hij beschrijft een machine om dat in zo min mogelijk stappen te doen. Ik moest denken aan mijn Ruby-implementatie voor dit probleem (in m'n flashcard programma):

 cards.sort!{rand(2)<=>0.5} 
Brams mechanische oplossing is wat interessanter...

Via digg.com lees ik: US Black Military Space Shuttle Program Confirmed!. Dat artikel gaat echter niet in op het echte zwarte ruimtevaartprogramma: het Negro Space Program - hilarisch.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger