2006-03-02
 
maart heeft een witte staart
HELSINKI - Februari kende (voor mij) niet de negentiende-eeuwse werktijden van januari/december. Desondanks was mijn blogfrequentie een beetje ondermaats. Misschien fijn voor de lezers van planet.nl.gnome.org (waar mijn schrijfselen ook verschijnen), maar ik ben toch van plan weer wat vaker te schrijven. Er valt tenslotte genoeg te vertellen - maar na een week is de hoeveelheid niet veel meer dan na een dag. De details vallen weg, da's alles. Vaker schrijven dus.

Werk blijft ook erg interessant. Er gebeurt zoveel - ontwikkelingen overal. Ik hoor interessante nieuwigheden als ik naar de koffiemachine loop... en daarna weer terug ga naar mijn papierwerk... Ik handel al mijn email af, totdat er nog slechts een paar in mijn Inbox overgebleven zijn. Een vergadering - en anderhalf uur later zijn er 25 nieuwe emails verschijnen, schreeuwend om mijn aandacht. Met natuurlijk (heel onbeleefd) de als 'URGENT' gemarkeerde emails. Of 'YOUR ACTION REQUIRED'. Gelukkig kan ik het organisatorische toneel nog met een glimlach aanschouwen.

Het afgelopen weekeinde miste ik helaas FOSDEM, maar enkele van mijn collega's (Tommi, Sampsa en David) waren er wel. En de video's van hun voordrachten zijn online beschikbaar. We werken hard aan nieuwe software voor onze 770, maar ook buiten de Nokia-poorten wordt gewerkt aan allerlei applicaties. Of aan andere accessoires, zoals dit fraaie 770-etui (foto rechts) van Ann-Christin.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger