2006-03-24
 
ankomaat
HELSINKI - -13°C brrrrr... Na een lange, succesvolle dag kwam ik eindelijk thuis. Ik deed het licht aan. Maar het ging niet aan. Een andere lamp ging ook niet aan. De koelkast was uit... stroom was afgesloten. **zucht**. Ik belde het energiebedrijf, waar ik in het Fins duidelijk moest maken wat het probleem was. Tegen alle verwachting in, stond binnen een uur een medewerker van het energiebedrijf voor de deur. Meer Fins. En nu heb ik weer stroom. Wat een avontuur - een heel uur zonder internet en lauw bier.

Ik hou me doorgaans afzijdig van het wolvengehuil over Microsofts beveiligingsproblemen, met name omdat het me niet echt interesseert. En zo gevaarlijk is het nu ook weer niet, als je de beveiligingsadviezen opvolgt:

We’re going to continue to look into this but remind you also that safe browsing practices can help here, like only visiting trusted websites, etc.
(nadruk van mij)

Morgen gaan AC ik naar Nederland. En ik ga mijn vaders en zusters bezoeken. En toerist spelen in eigen land.

Ik heb ook de Comments-functionaliteit geactiveerd, bij wijze van experiment. Zodat iedereen zijn of haar vileine reacties achter kan laten op mijn lauwe schrijfsels.

effective emacs.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger