2006-01-20
 
-18 and life
HELSINKI - Vrijdagavond - eindelijk. Gisteren wees de thermometer -22°C aan, maar vandaag is het een aangename -18°, en een dik pak sneeuw. Anton-Pieck-achtige tafereeltjes, ziet er prachtig uit!

Goed nieuws: ik heb een nieuw huis gevonden. Per 1 februari moet ik verhuizen, omdat men mijn huidige woning gaat verkopen. Maar, ik heb een nieuw optrekje weten te vinden, vlakbij het huidige. Ik vind het een verbetering - al zal ik de tweede slaapkamer wellicht missen. Maar... er is een open haard! Kom maar op met die marshmellows :-)

Woensdag werkte ik thuis; en dat betekent in dit geval niet dat ik de hele dag in bed lig :-) Het betekent dat ik eindelijk die eens aan die lijst met documenten toekom. Veel van mijn werk op kantoor is nogal reactief - ie. het beantwoorden van vragen. En het eigenlijke werk blijft dan liggen tot na zes-zeven, als alle normale mensen naar huis gaan. Gisteren heb ik echter een flinke bres weten te slaan in de muur van documenten die nog geschreven moeten worden voor diverse documenten, en dat stemt tevreden. Maar op kantoor bleek donderdag dat een collega vader was geworden - leuk natuurlijk, maar het kind had wel even de projectplannen kunnen lezen, en nog twee weken kunnen wachten. Nu komt alle extra werk (en dit is een drukste periode) ook op mijn bordje :-( Nou ja, genoeg geklaagd. Het weekeinde is nabij.

Ik probeer na alle werk ook elke dag een beetje te sporten - half uurtje ofzo, en ophouden voordat het gaat vervelen. En dan in de sauna. De mening zijn verdeeld of het gezond is - in ieder geval lijkt het een heilzame werking te hebben voor de huid. Het is ook heilzaam voor de geest om na een lange dag het zweet door mijn poriën te persen, en een beetje te filosoferen over het leven. Enzo.

Wow - het nieuwe logo van Ubuntu ziet er zeer artistiek verantwoord uit.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger