2005-12-22
 
puf, zucht
HELSINKI - Donderdagavond. -13°C; nog steeds 'warm voor de tijd van het jaar', maar toch ook best frisjes. Vooral op de Lauttabrug, die dit eiland met het vasteland verbindt. Brrrr... Daar staat tegenover dat ik een ruime hoeveelheid vla in mijn koelkast heb (bedankt Fredrik!)

Ik probeer al mijn zaakjes te regelen zodat ik semi-ongestoord de kerst in kan gaan. Ik maak vorderingen, maar moet ook nog zoveel doen...en nog wat kerstcadeautjes kopen, en misschien wat kleren... Kerst vier ik in Berlijn; maar dat valt alleen nog te bereiken via Tallinn. En dus moet ik vrijdagavond met de veerboot naar Estland, om daar de volgende ochtend het vliegtuig te pakken. Eens kijken hoe ik de nacht doorkom... en hopen dat de vaarroute niet dichtvriest...

Wodan Heerscht... Ik hoor de heidense klanken van het Gelderse Heidevolk: ... geeft een show met een rijke aankleding van vroegmiddeleeuwse kledij, hoorns, zwaarden, schilden, dierenhuiden en het liefst ook lange houten tafels en een zwijn aan het spit.. En zo zie ik het graag!


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger