2005-10-23
 
homerista omar ja bartista badr
HELSINKI - Zondagavond.

Vrijdagavond bood een klein bacchanaal met een multinationaal gezelschap bij AC&A. Zoals gewoonlijk bleek het merendeel bij Nokia op de loonlijst te staan. Ik raakte in een verhitte discussie met een Duitser over de vraag of g++ met een magische parameter ook C-code kan uitspugen; ik meende van niet. De avond eindigde in Studio 51 (vervelende Flash), kennelijk genoemd naar Studio 54 in New York, maar dan een beetje minder...

Zaterdag en zondag waren wat rustiger; ik deed een beetje werk, las wat links en rechts. En op zaterdagavond keek ik samen met Ann-Christin naar de uitzending ter ere van het 50-jarig jubileum van het Eurovisie Songfestival. Dat was een stuk amusanter dan verwacht; topper was toch wel dit Belgische duo, dat de show stal in 1973 - en dat zelfs in 2005 nog niet in al te verregaande staat van ontbinding bleek.

Ik heb nog een aardige nieuwe feature in mijn blog; rechtsboven in de pagina is er nu de mogelijkheid om te zoeken in de mijn blog (via Google). Je moet echt op de knop klikken om te zoeken; natuurlijk zou een simpele Enter beter zijn, maar er schijnt geen eenvoudige, browser-onafhankelijke manier zijn om dat te doen (ie. met client-side javascript, zonder <form>... Oh, en ik heb ook een nieuwe .emacs online gezet.

Grappig: moon.google.com - en inzoomen ;-)


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger