2005-08-02
 
tiistai
HELSINKI - Het warme weer houdt aan in Helsinki. Vandaag is het wat bewolkt, maar nog steeds valt menige korte broek waar te nemen. Vandaag zal ik eindelijk eens geen foto's van mezelf plaatsen, zo'n narcissus ben ik nu ook weer niet...
djcb@diggler % gnuvd narcissus
nar`cis|sus (de ~ (m.), ~sen)
1 zeer zelfingenomen en ijdel persoon
Over gnuvd gesproken, ik ontdekte een bug in de proxy code, en heb een nieuwe versie uitgebracht. Echt veel valt er niet toe te voegen aan gnuvd, de enige echte 'feature' die ik nog wil toevoegen is UTF-8-uitvoer.

Ik ben op mijn koptelefoon gaan zitten (zo'n crappy Kijkshop-ding), en weer heb ik een een koptelefoon gemold. Dit is zeker de zesde of zevende, de laatste twee jaar. Mijn Philips koptelefoon begaf het al vorige maand, de oordingen vielen uit elkaar... ***zucht***. En nu moet ik mijn muziek beluisteren via mijn krakende laptopluidsprekertjes. En op zoek naar een nieuwe koptelefoon, een optimalisatieprobleem met als variabelen aankoopprijs, geluidskwaliteit en levensduur.

Voor september heb ik een tripje gepland naar Nederland; leuk om daar weer eens te kijken...

Zoals bekend, werk ik hier bij Nokia aan het Nokia 770 Internet Applet, een apparaatje gebaseerd op Linux en Gnome technologie. Best leuk. En we zijn nog op zoek naar mensen om het project te komen versterken, hier in Helsinki. Kijk hier, het gaat om hackers, project-managers etc. Ik ben beschikbaar voor vragen etc., via email/IM.

Iemand heeft Doom geport naar de 770!!!


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger