2005-06-25
 
KARLSRUHE - Zaterdag. Nog een dag hier op de beurs. En het is behoorlijk druk. En behoorlijk warm... Maar mijn Duitstalige verhaaltje gaat al wat vloeiender. Veel mensen zijn tamelijk eenvoudig te overtuigen (schickes Spielzeug), maar er zijn natuurlijk ook mensen met gedetailleerde technische vragen, bijvoorbeeld over de details van W-LAN of de DSP. Vandaag hebben we ons uitgedost in vrolijke Hawaii-hemden, oranje-wit. In ieder geval zijn we opvallend! Ik weet niet of ik het na vandaag nog vaak zal dragen...

Gisteravond waren we behoorlijk uitgeput, maar het bier is hier zo spotgoedkoop (ik ben al helemaal gewend aan de Finse prijzen!), dat we toch nog behoorlijk wat gedronken hebben. Halve liters Weizen-bier, dat gaat er wel in bij de tropische temperaturen hier. En zeker na een inspannende dag praten met verschillende mensen. De meeste mensen lijken tamelijk tevreden, al zijn er natuurlijk wat kritiekpuntjes (* rolt ogen *). Laten we zeggen, "nuttige feedback". Soms komen mensen met het schuim op de lippen vragen waarom we niet, zeg, Qt gebruiken.

[...]

Eind van de beursdag, en eind van vier dagen LinuxTag. Ik ben behoorlijk vermoeid van het praten met mensen, honderd maal de dezelfde vragen beantwoorden... Wann ist es verfügbar. Wie kostet es... Maar, hoort er allemaal bij, en ik vond het ook best interessant. Vanmiddag reikte ik de 1e prijs uit bij de Coding Marathon van HP. De winnaar mocht kiezen uit twee Nokia producten: een Communicator of een voucher dat recht geeft op onze 770. En steeds kozen ze de 770, hoewel die toch een stuk goedkoper is. Maar goed, leuk dat enthousiasme! En ik heb ons Nokia snoep uitgedeeld bij de mensen van Gnome, Debian, X.org, en bij KDE!

Nu is het tijd voor douchen en bier en zo. Morgenochtend om negen uur vlieg ik weer terug naar Finland, dus we zullen de midzomerfestiviteiten hier een *beetje* moeten beperken; we moeten ook nog eerst weer naar Stuttgart.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger