2005-06-16
 
HELSINKI - Zo, mijn strategische congres zit er weer op. Best interessant moet ik zeggen; ik kan er natuurlijk niet zo veel over zeggen :-) Naderhand heb ik heerlijk in het gras gelegen in het park nabij de congresruimte. Er is hier overal wel draadloos internet te vinden, dus ik kon eenvoudig wat chatten met MartinH. Liggend in de zon.

Mijn dagboekbijdragen van de laatste tijd zijn wat ongeïnspireerd heb ik het idee; dat ik er niet zo eenvoudig foto's bij kan plaatsen helpt natuurlijk ook niet echt... Dit weekeinde lukt het me hopelijk een nieuwe camera te kopen, en wat fraaie foto's te maken van het Helsinkiaanse leven in de zomer. Dat is geen slecht leven, moet ik zeggen.

Grappig fenomeen hier is dat het 's nachts niet echt donker wordt; we zitten natuurlijk vlakbij midzomer, en zelfs om een uur of een 's nachts is het niet echt donker, meer een soort schemering. Voor de echte middernachtszon moet je natuurlijk in het noorden zijn, boven de poolcirkel, maar hier is er al niet veel nacht te bekennen.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger