2005-06-03
 
HELSINKI - En het is alweer vrijdag; een zonnetje met lichte bewolking.

Gisteren trof ik mijn tijdelijke huisgenote Saara; ze speelt een week lang in een toneelstuk hier, en ze had een halve pagina in de Helsingin Sanomat zowaar. Misschien ga ik het stuk nog wel bekijken, maar het is in het Fins, wat de begrijpelijkheid wellicht niet ten goede komt (*rolt ogen*). Het is wel weer even wennen, een huisgenote, maar gelukkig gaat dat soepeltjes met Saara (ze had zelfs mijn was gedaan!); we bespraken de afgelopen paar maanden, etc.

Sinds de teloorgang van mijn camera is mijn blog wat fotoarm, maar gelukkig zijn er meer camera's in deze wereld. Foto van Ann-Christin en mij op de Torni. Ik ben degene aan de linkerkant :-) Sinds deze foto heb ik overigens het mes gezet in mijn haar.

Werk gaat verder met de Nokia 770. Er is nog veel werk te doen voordat 'ie in de (virtuele) winkel ligt. Software-ontwikkelaars kunnen alvast de Maemo-website bestuderen, in het bijzonder het aanbod voor een Nokia 770 voor €99,- voor open source ontwikkelaars. Stuur een mailtje naar n770-developer-device@maemo.org en leg uit wie je bent, je open source werk, wat je met de 770 wilt doen, enzovoort. Let wel, dit is geen prijsvraag ofzo, het doel is om het apparaatje in handen te krijgen van geschikte open-source ontwikkelaars, om zoveel mogelijk software 770-gereed te maken. Er zijn 500 exemplaren beschikbaar voor €99,-, en het gaat hard, dus wacht niet te lang. Oh, de opbrengst van de verkoop gaat naar de Gnome Foundation. Ok - laat ik nu maar ophouden over Nokia :-). Het is tenslotte weekend!


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger