2005-06-08
 
HELSINKI - En een prachtige woensdagochtend, minder wolken en meer zon dan gisteren, en nu, om acht uur 's ochtends, en reeds 10°C. Dat belooft een mooie dag te worden. En vanavond voetbalt Nederland hier tegen de Finnen. Het stadion schijnt reeds uitverkocht! Ik twijfel nog of ik mijn oranje shirt aantrek als ik de wedstrijd ga bekijken in een of andere bar...

Gisteren had ik een strategie-sessie, en daarover heb ik nu waarschijnlijk al meer gezegd dan ik zou moeten doen. De marketingafdeling had een bijzonder interessant verhaal.

Na de strategiesessie begon ik maar weer wat te doen, maar werd toen, net als mijn directe collega's, gesommeerd naar Linnanmäki te komen, een pretpark, met achtbaan, raketban, spookhuis, alles :-) Best leuk. En daarna weer terug naar kantoor, nog enkele doorgehakt... Het is een spannende tijd, alle miljoenen hehe mensen die onze apparaatjes kopen, moeten toch een zo goed mogelijk produkt in handen krijgen... Mensen schrijven nu al allerlei nuttige applicaties, zoals de Commodore 64 emulator... hehe.

Ok, nu weer aan het werk.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger