2005-05-29
 
STUTTGART - Ik zit nu bij de openingspraatjes tijdens de GUADEC in Stuttgart. Seth Nickel bediscussieert usability en de karakteristieken daarvan, aan de hand van een *condoom*: you may not be in a mood to read detailed instructions. Grappige metaforen voor computersoftware zijn niet altijd grappig, maar in dit geval werkte het best aardig.

Het waren interessante dagen nadat we woensdag de Nokia 770 aan de pers hadden gepresenteerd. Iedereen stuurde elkaar links etc. Over het algemeen waren de commentaren best positief; er waren nog wat mensen die 'nog niet overtuigd' waren, maar goed. Hier is natuurlijk iedereen erg enthousisast; preaching to the choir enzo...

Vrijdagavond bezocht ik de dakbar van het Sokos hotel, samen met alle andere hippe mensen van Helsinki:-) Uitkijkend over Helsinki, de zonsondergang... prachtig! Ik dacht zelfs dat ik mijn huis nog kon zien, een paar kilometer verderop. Daarna nog wat bier in Molly Mallone's, en wat gepraat met mensen die ik in meer of minder mate kende. (...) naar huis, mijn tas ingepakt, en nog *net* op tijd voor de 04:45 taxi naar het vliegveld. Via Kopenhagen naar Stuttgart. Het is hier erg warm, >30°C, beetje door de stad gewandeld. Gisteravond het pre-GUADEC gebeuren, zoveel bekende gezichten, twintig 770s verloot, gegegeten, gedronken. Ik was behoorlijk moe toen ik uiteindelijk sliep (een drukke dag met een slapeloze dag daarvoor...). Later meer.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger