2005-01-14
 
HELSINKI - Zo. Het weekend is al weer daar. Ik heb de afgelopen twee dagen behoorlijk hard gewerkt, veel geleerd, en met heel veel mensen gepraat. En mijn email-account is eindelijk actief, na vele dreigementen aan het adres van de betrokken instantie. Ik heb ook de Bluetooth-sync van PC <-> telefoon opgezet, zodat mijn telefoon nu voortdurend sensueel vibreert als ik er een of andere vergadering op stapel staat.

Ik heb ook kennis gemaakt met het fitness-centrum hier in de kelder. dat redelijk geoutilleerd is , maar geoptimalisserd lijkt voor gorilla's. Nou ja, misschien moet ik gewoon harder trainen. Na de training spring ik in de sauna, om ook de laatste restjes zweet uit mijn lichaam te bannen, zodat ik geheel getraind, en gereinigd tot in de poriƫn de avond in kan. En zou moet het zijn.

Dit weekeinde ga ik me eens verdiepen in een monitor voor mijn computer, die de user-experience toch dramatisch verhoogt. En dan ik misschien ook weer eens wat aan mijn hobbyprojectjes werken, om die voeling met de code een beetje vast te houden. Eerder bemerkte ik dat zowel ttb als gnuvd wat problemen hebben op het AMD64-platform. Maar er is ook goed nieuws, sendxmpp is nu beschikbaar in Debian, en ik kreeg al wat verzoekjes.

Genoeg voor nu - prettig weekend!


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger