2005-01-08
 
HELSINKI - Vrijdagavond. Of eigenlijk al zaterdagochtend. Mijn eerste week zit er op. Niet onverwacht lijkt het een stuk langer. Het werk gaat prima, ik heb al het gevoel enigszins in de materie te zijn ingewerkt. En volgende week heb ik een aantal bijeenkomsten met diverse mensen die meer gaan vertellen over wat onderdelen. Het is een hele nieuwe wereld, embedded software, er is veel te leren. Maar dat gaat prima. Ik heb nu in ieder geval een paar computers op m'n bureau staan, en wat geheime prototypes natuurlijk - de eetbare telefoon.

Zoals ik al aangaf, houden de Finnen van een stevige lunch. En al vroeg! Om half twaalf 's ochtends gaat men richting de eetzaal, om daar een groot bord eten weg te werken. Het zal wel een overblijfsel zijn uit het niet al te verre verleden, toen de meeste Finnen hun calorieen verbranden in de kou en bij de harde landarbeid. In ieder geval krijg ik zo elke dag een warme maaltijd (een boterham oid is nergens te bekennen), zonder dat ik uit mijn slof hoef te schieten in mijn keuken... (hoewel ik dat natuurlijk graag doe, vanaf dinsdag...)

Ik heb nog geen plannen voor dit weekend, maar heb wel wat informatie over de diverse festiviteiten. Verder hoop dat mijn spullen eindelijk hier aankomen, is er een tsoenami over de oostzee gekomen ofzo?! Het tracking-systeem werkt slechts tot aan de Nederlandse grens, *grmpff*

Ik ga maar eens slapen, ik ben moe. Of zoals men in Finland zegt: ????!!!!


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger