2005-01-18
 
HELSINKI - Maandagavond. De dagen vliegen werkelijk voorbij. Sterker, nog, het is al dinsdagavond! Vandaag weer een hard gewerkt, met veel mensen gepraat, bugs gefixt, documenten afgerond en afgetekend, vergaderd, veel gelezen etc. Kortom, een drukke dag. Het is wel zo dat ik mijn eigen weg moet vinden; ik kan natuurlijk alles wel gaan vragen, maar ik probeer in contact te blijven met alle stakeholders, en ook mensen daaromheen. Er blijkt een heel circuit met allerlei informatie te zijn, die bij veel dingen van pas komt. Natuurlijk is er een wegingsfactor voor al die informatie, die elkaar soms tegenspreekt. Maar ik kan het haast als een optimalisatieprobleem behandelen om mij het best te informeren en op basis daarvan te besluiten. Hmmm... dit klinkt wel allemaal erg abstract. Ander onderwerp.

Na het werk ben ik weer een uurtje gaan sporten in de fitnesskelder, en heb daarna nog even een sauna genomen. Na afloop was ik maar liefst een liter zweet kwijtgeraakt, zo verried de weegschaal mij. Sinds gisteren een kilo kwijtgeraakt (beide metingen na sauna, huh?!)

Wow! Mijn huisgenote blijkt mijn bed te hebben opgemaakt! Ik zal haar nog missen!

Morgen is het tijd voor een Nokia introductie, waar mij het bedrijfslied zal worden geleerd, de bedrijfsnormen en -waarden, en waarschijnlijk wordt het logo op mijn arm getatoeerd, samen met mijn personeelsnummer. Heerlijk, dat soort bijeenkomsten - Ik heb d'r zin an - en ik moet er jaarlijks een aantal bijwonen. Oh well.

Ok, nu ga ik toch echt weg, het is al 19:45, en ik moet nog eten. Het is ongeveer twintig minuten lopen (deze week loop ik) naar mijn huis, en da's best te doen met dit weer.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger