2005-01-06
 
HELSINKI - Ik ben net terug van m'n huizenbezichtiging, en heb besloten een flat te aanvaarden! Dinsdag verhuis ik naar het hippe Lauttasaari, een eiland vlak voor de kust, dat via twee bruggen is verbonden met het vaste land. De flat is vier hoog, en in goede staat. Twee slaapkamers, houten vloer, meubels, keukengerei, wasmachine etc., alles is aanwezig. Ik zal snel wat foto's plaatsen. Ik ben erg blij dat ik wat gevonden heb; gemeubileerde kamers zijn nogal zeldzaam hier en/of tamelijk duur (> 1200 euro).

Omdat ik nogal snel wil verhuizen, deel ik het huis nog twee weken ofzo met de dochter van de eigenaresse, een actrice. En daarna heb ik het hele huis voor mezelf! Het is ongeveer 15 minuten lopen van m'n huis naar kantoor, net een leuke afstand voor een wandeling (zolang het geen twintig graden vriest natuurlijk...)

Vandaag heb ik een vrije dag vanwege Driekoningen. Ik overweeg wat ik kan gaan doen; de meeste dingen zijn gesloten. Ik zou kunnen gaan verdwalen in een van de wouden hier vlakbij, maar het weer is niet echt geweldig, druilerig, regen, dooi. En de hele dag een beetje schemerig. Vandaar al die zelfmoorden hier. Nou ja, ik verzin wel wat...


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger