2005-01-26
 
HELSINKI - Het is woensdag, en een stuk kouder dan voorheen.

Het was een tamelijk drukke week. Zondagavond heb ik video (Ocean 11) gekeken en pizza gegeten met Saara, mij huisgenote. Maandag was een interessante dag, veel gedaan, gepraat en geschreven. Lunch met baas' baas' baas. Dinsdag was ook tamelijk druk, gelukkig flink wat dingen van mijn to-dolijst kunnen schrappen.

Gisteravond heb ik mij op het gladde pad richting het stadscentrum begeven. Ik had afgesproken met Saara, bij wijze van 'laatste avond'. Donderdag vertrekt ze naar Londen voor haar ecologische theaterwerk, en dan heb ik het huis helemaal voor mijzelf - da's de eerste keer sinds medio 2002. En afgezien van die vijf maanden in 2002 heb ik *nog nooit* een huis voor mij alleen gehad. Dus ik ga nu af op een volledig nieuwe situatie.

We gingen naar Molly Mallone's, de archetypische niet-echt-Ierse Ierse pub in Helsinki, samen met Saara's nicht en neef. Het werd er tamelijk druk voor een dinsdagavond. De Finnen komen natuurlijk een beetje los wanneer er alcohol in het spel is, maar ik bewaarde (zoals verwacht) mijn natuurlijke rust en balans. Even naar tweeën waren we weer thuis, nog net op tijd om een uur of vijf te slapen... *gaap*.

Ik begon de dag van vandaag met een drie uur durend college over wat juridische aspecten aan ons werk; een stuk interessanter dan het klinkt :-) al deed een vaag vermoeden van hoofdpijn enige afbreuk aan mijn scherpte. En nu heb ik niet eens tijd voor lunch, maar moet rennen naar de volgende 'kick-off meeting', omdat ik mij al had opgeworpen als 'virtual subteam lead' (of subteam virtual lead? virtual team sublead?) voor weer een ander aspect van mijn dynamische werkomgeving. De rest van de dag besteed aan nog een 'kick-off', en wat technisch werk.

Morgen gaat het verder naar wat bijeenkomsten in Jyväskylä, en donderdagmiddag schijnt er tijd te zijn voor wat extracurriculaire activiteiten zoals langlaufen. Leuk. En vrijdag ga ik naar Tampere om nog wat meer handen te schudden; en over de dagen verdeeld nog wat telefonische vergaderingen. We vertrekken al vroeg, morgenochtend om zeven uur ofzo. Vanavond vroeg onder de wol...

sms.ac is een zwendel - maar ik heb al twee uitnodigingen ontvangen van goedbedoelende bekenden, voor 'gratis' SMS.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger