2004-12-09
 
DEN HAAG.

gefeliciteerd jasmijn krullerhuis!

Vandaag, 9 december, is de 2e verjaardag van mijn nichtje Jasmijn. Gefeliciteerd Jasmijn!!! Volgens geruchten wilde ze graag haar muzikale carriëre starten, dus ik moet op zoek naar een geschikt (stevig!) instrument om deze kleine Beethoven (maar dan met betere familieachtergrond!) een goede muzikale start te kunnen geven.

Hmmm... een xylofoon misschien? Hmmm... een xylofoon is alleen de versie van hout (ξυλον is hout in Grieks, zoals iedereen weet :-), wat ik zoek is een metalofoon.

suomi

Ik ben me wat aan het voorbereiden op het naderende vertrek richting het Hoge Noorden, waar 's winters de dagen kort zijn en de nachten lang, en de mensen hun zorgen uitzweten in de sauna... Het land van 187888 meren, van bittere kou en dure alcohol. Van de bevolking van Helsinki is zo'n 54% vrouw; en 6% buitenlander.

puhelin

Er zijn twee officiële talen, Fins (94%) en Zweeds (6%); Fins lijkt op geen enkele andere breedgebruikte taal, en het is dan ook lastig te leren. Zweeds is een Germaanse taal, en met enige creativiteit is de betekenis vaak wel te raden - en dat is gemakkelijk, want veel officiële opschriften zijn tweetalig.

puhelin betekent "telefoon" in het Fins.

hack

Ik heb ook wat aan mijn software gewerkt; sendxmpp had nog wat problemen met sommige Jabber-servers, zoals die van xs4all. Het probleem doet zich voor in XML::Stream, en ik heb schrijver ervan, XMPP-goeroe van het eerste uur Ryan Eatmon kunnen bereiken. Hopelijk kan het snel opgelost worden.

d'oh!

Iemand uit Hunan, China schreef me het volgende:
there is not any care. I have sexy and soft human bodies, have plump chests, and round thigh. I like and people that I like in warm romantic room, two people drink grape wine embrace and caress slowly together, like two people to see the pornofilm together too, then contact the naked body. Life in I very comfortable like this, can I of age get meeting and happiness of spirit in this piece too.
Hmmm....

misc

Internetbankieren bij de Rabobank gaat best aardig met FireFox, maar soms zijn er nog wat problemen. Die blijken echter makkelijk opgelost te kunnen worden. Belangrijkste tips: ga naar about:config, en zet network.http.keepalive op false, en browser.cache.check_doc_frequency op 1. Het werkt!

Lisp als stripverhaal.

Over metalofoons gesproken, ex-Pantera gitarist Dimebag Darrel is doodgeschoten tijdens een concert in een nachtclub in Columbus, OH.Believe the word - I will unlock my door - and pass - the cemetary gates.

En nog wat hele bijzondere dieren. Huh?!

Voor wie vóór de kerst nog behoefte heeft aan wat channeling of reiki, kan ik GreenFeet aanraden, de nieuwe paranormale helpdesk in Den Haag.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger