2004-10-29
 
DEN HAAG - 12C, regen.

Om mijn natuurlijk schoonheid *nog* beter uit te laten komen ben ik naar de kapper gegaan; de laatste keer betaalde ik 60 baht, nu was ik liefst 24 euro kwijt... Maar - dat was nog niet genoeg. Ik kocht ook een pyjama, zodat ik nu de hele dag in een ontspannen pyjama-sfeer mijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Mijn huisgenoten hebben een huis gekocht; vanaf 01/01/2005 moet ik op zoek naar nieuwe lebensraum. Zo maar eens een pijltje richting de wereldkaart werpen.

sendxmpp

Ik heb een nieuwe versie gemaakt van sendxmpp; eerder nog meldde ik dat je twee xmpp (jabber) accounts nodig hebt, maar je hebt aan eentje genoeg, omdat je meermaals kunt inloggen als een verschillende resource gebruikt, bijv. myaccount@jabber.org/Werk en myaccount@jabber.org/Thuis (achtergrond).

De nieuwe versie is beter gedocumenteerd en een beetje sneller; bugs heb ik niet ontdekt, en ook niet gefixt. Ik heb sendxmpp nu een week of twee in gebruik, en ik vind het zelf best handig :-) Ik heb ook een knagend gevoel dat hier meer mee te doen moet zijn... Hmmm.... 3. Profit!

Code is hier, en doe sendxmpp -h voor een 'gebruiksaanwijzing'.

psychoanalyse

Hmmm...
You are .tar You are rarely seen without your buddy gz. You're talented at bringing ideas together, so they're easier to work with.
Which File Extension are You?
You are Palm OS. Punctual, straightforward and very useful.  Your mother wants you to do more with your life like your cousin Wince, but you're happy with who you are.
Which OS are You?

0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger