2004-08-31
 
DEN HAAG - Maandagavond.

Het weekend zit er weer op, en een dag vol zonneschijn en regen. Ik doe mijn laatste dingen op het project dat ik doe; zowaar nog wat documentatie geschreven. Ik ben nog niet helemaal klaar - er moet nog flink getest worden, en bugs gefixt, enzovoort. Maar het einde is nabij. Misschien eens wat toekomstplannen maken? Naahh... we zien het allemaal wel!

uit

Gisteren was ik op de Uitmarkt in Amsterdam; ik ontmoette Louise bij het jaarlijks terugkerende festijn waar de kunstsector zijn waren voor het komende seizoen aan de man probeert te brengen. Dit jaar was er enig protest zichtbaar tegen de bezuinigingen van de overheid. Maar weinig toeschouwers lijken daarin geinteresseerd. Nou ja, je kunt een lange discussie voeren over het subsidieren van kunstuitingen, en de effecten van bezuinigingen. En of arme kunstenaars kunstenaars slechter werk leveren.... Maar laat ik dat niet doen :-)

Het was op veel plekken zo druk dat ik nauwelijks tot een verantwoorde beoordeling van het getoonde kunstaanbod kon komen. Maar ja. Gelukkig kon ik in het park naar wat muziek luisteren, van Fleurine nog wel, een Nederlandse jazz-zangeres die aardig aan de weg timmert. Nu ben ik niet de grootste liefhebber van jazz, maar dit was best aardig om te horen. Gelegen in het gras, genietend van de motregen, is veel muziek natuurlijk wel te verdragen...

Al met al was het best aardig om te zien; ik weet niet direct of ik me nu het komende seizoen op een of andere podiumkunst ga storten; hmm.. ik zou best eens een klassiek concert willen zien, iets bekends, Beethoven ofzo. Een beetje cheesy (nee, niet zo cheesy...). Maar een concert zoals het concert in Melbourne, dat lijkt me wel wat!

misc links

Hmmm... dit is griezelig (a-la Blairwitch Project). En een maagd van 33 (maar nu niet meer!).

0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger