2004-07-05
 
DEN HAAG - Zondagmiddag; niet al te zonnig. Maar ondanks dat was een groepje Antillianen (?) bezig met een Haagse versie van het zomercarnval in Rotterdam.

Hier ziet het er toch wat triest uit, vier danseresjes met de Zeeman als achtergrond... Maar wel mooie benen.

Hardlopen in de regen; maar wel een verdienstelijke tijd: 25'50"! Al doen mijn rappe verbeteringen vermoeden dat ik nog niet zo in vorm ben... Wordt vervolgd.

Vrijdag ben ik mijn (geleende) matras kwijtgeraakt, zodat mijn kamer nog wat... spartaanser is geworden. Het is wel even wennen om op bank te slapen, maar ik had natuurlijk ook gewoon een matras kunnen aanschaffen. Ik had echter geen tijd gehad om mijn geleende matras goed te reinigen, een beetje beschamend eigenlijk... Gelukkig ben ik geen bedplasser.

Ontving een kaartje van Aini uit Johor Bahru, Maleisie; leuk.

Ik heb mijn blog een klein beetje aangepast; aan de rechterzijde is nu ook een lijstje met plaatsnamen te zien, en dat zijn links naar (verrassend) plaatsen die ik eerder bezocht en beschreef. Natuurlijk heb ik er niet elk dorp of gehucht in gezet; zo ontbreken bijvoorbeeld Amsterdam en Hellendoorn, waar ik tamelijk vaak en kort ben. Ik wilde ook het toevoegen van commentaar mogelijk maken, da's in principe niet zo lastig. Blogger biedt er ondersteuning voor, maar dat werkt met aparte pagina's per posting, en die zet 'ie in een eigen directory, wat natuurlijk weer niet goed werkt met mijn relatieve <img src=...>-links... Nou ja. Misschien moet ik toch eens overschakelen op WordPress, maar dan moet ik m'n eigen site gaan hosten... Nadeel is ook dat WordPress vooralsnog alleen MySQL ondersteunt; niet mijn favoriete DB...

Een geweldige informatiebron op internet is Wikipedia; een echt vrije encyclopedie, waaraan iedereen kan bijdragen! De Nederlandse versie heeft al meer dan 30.000 artikelen (en de Engelstalige bijna 300.000). De artikelen zijn over het algemeen van hoge kwaliteit; ik trof wel ergens een spellingfoutje aan, dat ik gelijk gecorrigeerd heb!


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger