2004-07-28
 
DEN HAAG - Dinsdag. Zoals gezegd, mijn zus was jarig vandaag. Gezien mijn cash-flow probleempjes kwam ik niet verder dan een kamerplant :-(, binnenkort nog maar een cadeautje kopen. Overigens heerlijk gegeten en gespeeld met dochtertjes Jasmijn en Esmee (tien dagen oud!), zus' vriend Mark en zijn zusje Von. Wat een speelvreugde!

(ik mag me ook wel eens scheren...)

kat

De kat is weer terug... Vanmiddag heb ik 'm opgehaald uit het asiel, of tenminste een exemplaar dat voldoende op de verdwenen Nacho lijkt. Het is nu wel plotseling een kater, geen poes. Hmmm... nou ja, ik had ook nog al te zeer gefocust op de geslachtsorganen van het beestje. Maar ja, zoon van een dierenarts... In ieder geval kreeg ik 'm mee uit het asiel, tegen een losprijs van 67 euro. Ze hadden 'm meteen maar even ontvlooit, gevaccineerd etc. Niet zo erg natuurlijk, maar, 67 euro was wat ververvelend, gezien mijn eerder genoemde cash flow problemen, die nu nog wat nijpender zijn...

De kat gedraagt zich weer als voorheen, misschien nog wel wat aanhankelijker. Maar ik ben er nu toch wel van overtuigd dat ik de *juiste* kat heb meegenomen. Dat zou wat zijn... Ik had nog bijna een verkeerd beest meegenomen, dat er wel op leek (uh-oh). Maar deze heeft z'n favoriete plekje (onder mijn bank) alweer gevonden - het moet 'm zijn!

Het blijft wel vreemd, de kat klimt uit het raam, iemand ziet 'm op straat, en hoogstwaarschijnlijk had het beestje zelf (zoals gewoonlijk) z'n weg naar huis teruggevonden. Maar iemand pakt 'm op, en brengt 'm naar een asiel, waar je kat op een of ander onmogelijk tijdstip kunt ophalen. Bovendien ondergaat het beestje ongevraagd allerlei behandelingen, en die moet je natuurlijk eerst betalen voordat je 'm weer mee mag nemen. Ik ga ook maar een asiel beginnen :(

De mensen van het asiel waren overigens erg vriendelijk, en typische... asielmensen. En die /lost+found voor huisdieren (http://www.amivedi.nl/) blijkt erg handig, en up-to-date. Anders had ik die kat *nooit* teruggevonden.

vakantieplannen

Avontuur. En dat van die koeien klopt :-)

0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger