2004-06-23
 

oh oh

DEN HAAG - Laat ik proberen mijn blog-entries weer wat frequenter te laten zijn, met name natuurlijk omdat mijn leven *zo* interessant is. Ik probeer wat foto's te maken van het dagelijks leven. Zoals hiernaast, tram-15 richting Nootdorp, die mij in tien minuutjes mijn huidige opdrachtgever brengt. De Haagse trams zijn bijzonder vrienelijk; wie geen kaartje heeft kan altijd nog snel afstempelen als de controleurs komen (zelden), uitstappen of, in het uiterste geval, een bescheiden boete betalen (tja, anders worden mensen ook zo agressief); in bijv. Amsterdam is het allemaal wat strakker geregeld. Oh, en die eerste foto is natuurlijk van het torentje van Balkenende, om maar aan te geven dat er ook best mooie dingen zijn in Den Haag :-)

patent

En vanuit het torentje komen we bij het volgende punt... Er zijn toch wat mensen wakker geworden in de zaak rond de softwarepatenten, waar ik het eerder over had en die op Europees niveau ingevoerd dreigen te worden. Iemand heeft een lang artikel (in het Engels!) geschreven over de veranderende inzichten in de Nederlandse politiek; bovendien blijkt minister Brinkhorst de Kamer onjuist de hebben ingelicht over deze kwestie. Wordt vervolgd.

ren je rot

Mijn huisgenote stopte mij voorraadkast vol met voedsel en zette een Tsjechisch (?#$#O$) biertje in mijn koelkast. Zie ik er zo slecht uit?! :-) Foto is niet van huisgenote maar van lunchende Zhang; zoals ik al zei is het grappig hoe eenvoudig het is tegenwoordig totale vreemden te zien in hun dagelijkse leven; interessanter in ieder geval dan Big Brother (een naam die in China ook wat andere associaties oproept...). Palantir.

Vandaag in ieder geval weer naar Huis ten Bosch en terug gerend; in 29 minuten. Ik zit nog aan het begin van mijn trainingsopbouw, wanneer hardlopen erg vervelend is... maar met een paar weken gaat het vast een stuk beter en sneller. Maar altijd loop een stuk sneller dan comfortabel, ik wil elke dag een stukje sneller dan de dag daarvoor... Ook richting het paleis is het heerlijk rennen (of wandelen). Vorig jaar rende ik elke dag langs het Scheveningse strand, en later in Sydney langs de baai naar het Opera House... en nu alweer zo'n mooi parcours! Hmmm... ik ben geen geboren hardloper, maar het voelt zo goed om lekker te rennen... over een paar weken.

Ik luister naar Evergrey uit Zweden.

Nu is het bedijd; later meer.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger