2004-06-28
 
DEN HAAG - En het is al weer zaterdag in Den Haag; het weer is niet slecht, maar ook niet geweldig. UPDATE: Sterker nog, het is alweer maandag in Den Haag! En ik ga nu maar eens rennen naar de tram, om nog een beetje op tijd te zijn voor mijn werk! Een heerlijke dag.

lao wai

Op het Plein, hier vlakbij, staan zoals gewoonlijk weer wat demonstranten, en ik vind het altijd aardig om te zien waarvoor of -tegen men demonstreert. Vandaag een demonstratie *voor* de vrijlating van de Joegoslavische held Slobodan Milosovic, de miskende Leider, die zo dapper vocht tegen de boze NAVO-troepen.

wo de bai se wan zi

De foto toont mij in zakelijk uniform (ietwat typische geknoopte das, maar toch). Ik was donderdag (tevergeefs) in Utrecht, voor een consultancy gig bij $EXTERNE_KLANT, die afwezig bleek. Waarna ik onverrichterzake en gebruikmakend van het openbaar vervoer terug moest naar Den Haag. Dat duurde nog al lang, maar ja, zelfs voor mij gold "in de tijd van de baas" (de opdrachtgever) in dit geval. Maar laat ik hier niet meer woorden aan verspillen...

bai gui

Zaterdag was het tijd voor Nederland - Zweden; ik ben benieuwd. Ik ging naar Amsterdam om te kijken bij Martin/Martijn/Jip/Flore - laatstgenoemde nu 1 week oud! Een zenuwslopende wedstrijd natuurlijk, maar uiteindelijke gewonnen, op strafschoppen nog wel... Daarna ging ik naar het Leidse Plein, en ontmoette daar Louise, met wie ik nog een biertje dronk en wat semi-coherente gesprekken voerde over... wat eigenlijk? Oh ja, onze reiservaringen en de knagende drang weer eens verder te trekken. Via nacht-net was ik uiteindelijk om ongeveer vijf uur 's ochtends weer in Den Haag. Gelukkig woon ik naast CS! En via het bekijken van wat samenvattingen en het in ontvangst nemen van de felicitaties van mensen *ver* weg, viel ik uiteindelijk in slaap. Om natuurlijk wakker gebeld te worden om 09:30; uit China nota bene [moraal vd verhaal: geef niet iedereen je telefoonnummer, ook niet voor SMS, dat werkt toch niet vanuit China]. Foto van twee Oranje-fans in Seattle...

da bi zi

Zondag was het verder tijd voor klusjes als het doen van de was enzo. Maar laat ik geen woorden vuil maken aan mijn schone was :-). 's Middag heb ik hardgelopen, mijn vaste route naar Huis ten Bosch en weer terug. Ik ben nu een week bezig. Na een aanvankelijk snelle verbetering richting de 27:33 minuten, zit ik nu toch weer ergens in de 28:xx... Harder trainen! 's Avonds weer voetbal gekeken; uitslag zoals verwacht.

0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger