2004-05-04
 
HELLENDOORN - Nog immer ben ik in landelijke Hellendoorn. Weer is niet zo slecht, en slechts een graad of twintig kouder dan in ZO-Azie :-) Gisteren at ik zuurkool, om dat punt nog eens te onderstrepen. Smaakte erg goed, trouwens!

ppt

Vandaag heb ik mijn vader geholpen bij het maken van een Powerpoint-presentatie voor zijn optredens in Vietnam, Ghana en wellicht Vietnam. Tijd geleden dat ik met Powerpoint had gewerkt; ik was er niet erg tevreden over. Uiteindelijk heb ik een aardige presenatie gemaakt, en ben niet onder de druk bezweken om allerlei nutteloze grafische effecten... En een filmpje gemaakt op basis van een Vietnamese VCD. Oh well.

Ik heb ook negen maanden post doorgewerkt. Een enorme stapel "blauwe enveloppen", van 's lands grootste stalker... *zucht*. Maar ik heb me er doorheen gewerkt!

webtex

Ik heb een nieuwe versie uitgebracht van webtex (geboren onder de naam webmath). Ter herinnering, het is een programmaatje om o.a. wiskundige formules in webpagina's op te nemen. De nieuwe versie kan nu ook het Thaise schrift aan, een feature die ik in Bangkok geimplementeerd heb :-) Ik zie er tamelijk normaal uit (vind ik zelf dan :-), maar diep in mij schuilt een nerd. Waar anderen hun tijd in Bangkok besteden aan drank en vrouwen, schrijf ik software. Hmmm...

webtex-thai

(Doe geen moeite dit te ontcijferen).

Ik ben zelf nog bezig met het leren van het Thaise schrift; langzaam maar zeker probeer de rare kriebels om te zetten naar vloeiende polsbewegingen. Echt nuttig is het niet, maar het is aardig om eens een totaal andere taal te leren.

webtex is nog steeds tamelijk ongepolijst, maar het werkt voor mij, en wellicht voor anderen.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger