2004-05-31
 
DEN HAAG - Vannacht is mijn laatste nacht hier in Nootdorp. Ik ga weer op reis... op weg naar hartje Den Haag!

adieu nootdorp

Zaterdag kreeg ik de sleutels voor mijn nieuwe paleisje. Zie links voor de "voor"-foto. Dat wil zeggen, voordat ik mijn binnenhuisarchitectonische inzichten heb losgelaten op de kamer... In ieder geval, ik ben niet langer dakloos, of beter gezegd niet langer afhankelijk van de gastvrijheid van mijn zus en haar vriend. Nou ja, ik heb niet direct signalen opgevangen die er op wijzen dat ze me er uit willen gooien. Maar je weet maar nooit, misschien heb ik enorm bord voor m'n kop. En dus het maar goed dat ik m'n eigen plekkie weer gevonden heb. Oh, aan de linkerkant ook mijn laatste foto van Nootdorp, en rechtsonder eentje van het Haagse stadhuis.

Ik heb bij vader-lief wat kleren en andere spullen opgehaald. De laatste 9 maanden liep ik in de hoeveelheid kleren die in een rugzak past. Als een stripfiguur droeg ik steeds hetzelfde. Dat is natuurlijk niet echt een probleem als je nergens langer dan twee dagen blijft. Of omringd wordt door mensen die even weinig kleren hebben. Maar nu terug in Nederland zit ik natuurlijk tussen de collega's die de ene modieuze outfit met het andere hippe kostuum afwisselen :-) Nou ja, ik heb weer wat kleren. Inmiddels zaten ze al bijna twee jaar in de opslag bij m'n vader, en daarvoor droeg ik ze ook al een tijd. Maar laat ik het er maar op houden dat ze tenminste tijdloos en misschien wel 'retro' zijn :-)

Een aardige verassing was dat T-Mobile mij een oranje t-shirt had toegezonden (ik ontvang mijn post veelal ook bij mijn vader). Dit natuurlijk in het kader van het EK Voetbal dat spoedig losbreekt in Portugal. Ik hulde mij in het oranje, en ontdekte de voetbal in vaders tuin. De rest van de middag heb ik geprobeerd de bal 'hoog te houden'. Ik was er nooit zo goed in maar ook hier baarde oefening kunst, en in mijn verbeelding hoorde ik het legioen mij al toezingen vanaf de tribunes nadat ik he winnende doelpunt gemaakt had. Nou ja, ik heb nu eenmaal een rijke fantasie.

voordat je veertig bent...

Zoals ik al zei, Arean is getrouwd met Opal. Zie de foto vanuit Seattle. De echte bruiloft (met een ABC natuurlijk, en ander grappig bedoelde 'stukjes' en liedjes, ongetwijfeld voor een dolenthousiast publiek dat voor 80% procent uit Thais bestaat... Dat wordt lachen. Vooralsnog natuurlijk de felicitatie voor het kersverse echtpaar!

0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger