2004-05-29
 
DEN HAAG - Heerlijk weer vandaag.

Ja, ik *werk* dus, zie hiernaast de foto van mij op kantoor. Ik ben tamelijk druk met het werken en bedenken van allerlei "geniale" invallen :-) Hoewel ik vandaag wat "brown paper bag" dingen bedacht, gelukkig kon ik ze snel herstellen. Boost rules. Misschien krijg ik te weinig slaap?

Maandag trek ik in mijn nieuwe paleisje. Morgen (nou ja, vandaag, zaterdag) krijg ik de sleutel, en na wat schoonmaken kan ik dan mijn schamele bezittingen in mijn nieuwe kasteel plaatsen. Ik kijk er naar uit!

Vandaag was het de dag van het huwelijk tussen Arean en Opal (wier zusters ik onlangs nog ontmoette voor een etentje in bij MK Restaurant in Bangkok. Nerdy-sidenote, de website van dat restaurant is kapot, ethereal leert me dat de webserver antwoordt op mijn GET met:

HTTP/1.1 200 OK
Date: Sat, 29 May 2004 00:26:49 GMT
Server: Apache/2.0.40 (Red Hat Linux)
Accept-Ranges: bytes
Connection: close
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: text/plain
En zie die laatste regel: Content-Type: text/plain (dat moet natuurlijk text/html zijn...). Elke webbrowser die zich netje aan de standaard houdt, zal deze pagina dus afbeelden als de HTML-broncode. Internet Explorer doet echter second-guessing van de webserver, en toont de html-gerenderde versie... In dit geval natuurlijk niet zo erg, maar in veel geval wel. Hopelijk zijn ze bij het restaurant wat zorgvuldiger met hun eten...

Ik vermoed dat het Arean en Opal ook niet zoveel zal kunnen schelen :-) Hartelijk gefeliciteerd in ieder geval. Het huwelijk was in eerste instantie een wettelijke kwestie, maar voor begin volgend jaar staat er een heuse bruiloft gepland in Thailand. Bah, moet ik daar weer naar toe :-)

Ook gefeliciteerd met je verjaardag, Cathriona!!!


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger