2004-05-08
 
AMSTERDAM - Ik zit nog steeds in Amsterdam. Ik verblijf bij m'n zus. De foto toont mijn neefje Jip, in het Thaise boksbroekje dat ik voor 'm had meegenomen uit Bangkok. Het is nogal 'voor de groei' :-) maar nu al is 'the eye of the tiger' zichtbaar! Ik pas op dit moment op 'm. Hij is een middagdutje aan het doen, terwijl zuslief op stap is met wat vriendinnen en haar man werkt, Ik hoop niet dat ik z'n luier moet verschonen want dat heb ik nog nooit gedaan! Nou ja, mama komt over een uurtje weer terug, er is een gebruiksaanwijzing voor Jip(!). Best leuk hoor, voetballen met dat mannetje :-)

Gisteren ben ik hier aangekomen, voor wat PHP- en Perl-werk. Een waslijst aan wensen, maar gelukkig ging het tamelijk snel. En hopelijk is maandag iedereen een beetje blijer, als ik de wijzigingen ook in het productiesysteem heb doorgevoerd.

's Avonds beetje bijgepraat met m'n zus; en weer eens wat Nederlandse televisie gekeken. Sterker nog, Hollandse televisie, het Tros Smartlappengala, waar we een Marokkaanse vertolker van het Hollandse levenslied ("Rachid") de finale zagen bereiken. Mijn fotogallerij bekeken (de gecensureerde versie natuurlijk :-). Grolsch(!) bier gedronken met Martijn, en dit na een lichamelijke tour in de Amstel(!) geloosd. Handig hoor, zo'n woonboot.

Vandaag heb ik nog niet veel gedaan; wat code geschreven, gewinkeld etc. Misschien wat meer actie vanavond.

UPDATE: Natuurlijk had mijn neefje besloten dat ik zijn luier *wel* moest verschonen. Nou ik, heb mijn best gedaan. Wat een rommel kan zo'n klein mannetje al voortbrengen... En nu wil hij weer voetballen. Daar komt ome Dirk al aan...


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger