2004-02-10
 
MELBOURNE - Vandaag regent het, maar zondag was het zo *heet*, het leek alsof iemand een enorme föhn had aangezet als je buiten liep. *zucht* *puf*. De enige remedie is *veel* drinken, en Mildura (AUS$1,66 per 2liter bij de IGA) smaakt prima... Heel anders is het in Casco (met 600 601 inwoners), in het noord-oosten van Wisconsin in de Verenigde Staten. Ik ontving een mail van neef Dirk, die er koeien melkt - en het is er -20 graden (Celcius hoop ik voor 'm...)

Jeannette vroeg zich af hoe het Skippie-lied toch ook al weer ging. Voor de onwetenden: Skippy was een televisieserie rond een kangoeroe, uit de tijd (laaaang geleden) dat televisieserie *altijd* over dieren gingen - Lassie, Flipper, Swiebertje. En Mr. Ed, maar die was er al veel eerder. Hoe dan ook, ik probeerde het lied te zingen, misbruikte een koptelefoon als microfoon en maakte een krakerige opname - Skippieeeh, Skippieeeh, Skippieh the bush kangaroooohh. Hopelijk is het voldoende om de herinnering terug te brengen. En nee, die opname is niet online beschikbaar :-)

Over televisieseries gesproken, David Hasselhof, niet alleen succesvol met Knighrider en Baywatch maar ook als zanger 'I've been looking for freedom' klaagt over het gebrek aan waardering dat hij krijgt over zijn rol in het bijeenbrengen van Oost- en West-Duitsland:

Speaking to Germany's TV Spielfilm magazine, the 51-year-old carped about how his pivotal role in harmonising relations between the two sides of the divide had been overlooked. 'I find it a bit sad that there is no photo of me hanging on the walls in the Berlin Museum at Checkpoint Charlie,' he told the magazine.
Huh?!

De problemen met het deblokkeren dan wel vervangen van mijn bankpas zijn nog allerminst opgelost, en de Rabobank is ook niet erg behulpzaam. Ze zouden me bellen... Moet ik dan maar wat anders gaan verzinnen om aan geld te komen? Zoals Tacitus schrijft:

My appeal to you is this: if you enjoy the travel writing and the idea of your own foreign correspondent, then I would ask that you hit PayPal or Amazon and make a donation. I will need to cover local commuter airfare, taxi service [...]
Misschien kan ik dan maar beter proberen een bestseller te schrijven. Stephen King legt uit hoe.

Richard Stallman komt naar Nederland.

Vaarwel 2.4.x... Ah,ik draai nu kernel 2.6.2, en ik heb de problemen met ethernetkaart gefixt; de truc was om de Tulip drivers te gebruiken, zoals ik leerde na wat greppen in /etc/pcmcia/config...En ik probeer een webserver in Nederland te optimaliseren over een ssh-verbinding die zo traag is dat ik me afvraag hoe ik ssh in line-buffered mode kan krijgen... *zucht*. Emacs/tramp-mode is mijn redder.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger