2004-02-18
 
MELBOURNE - Lekker weertje vandaag.

De Rabobank is erg traag met het de-blokkeren van mijn bankpas... vervelend. Gisteravond probeerde ik ze te bellen, maar het bedrijf via welke ik naar Nederland bel (telefoonkaart), had 'technische problemen'. Het werkte in ieder geval niet. Daarbij kwam nog dat het hostel zowaar wel in oproer leek. De halve nacht waren mensen bezig met een soort video-marathon; allemaal b-films. Maar ze zijn vast beter als we de geluidssterkte een beetje opvoeren! Voeg daarbij nog het geluid van mensen die 's nachts door gangen rennen, en het zal duidelijk zijn dat ik niet al te best geslapen heb.

Op zeker moment was ik rennende mensen zo zat dat ik uit m'n bed sprong, en wachtte op de eerste de beste die over de gang rende. In mijn ogen de vertwijfelde blik van slapeloosheid gekoppeld aan een acute moordlust. Zo'n blik die je normaalgesproken alleen hebt als je in het holst van de nacht met een boek in de hand (half)naakt op muggenjacht moet. Die blik dus. En natuurlijk kwam er toen niemand... Uiteindelijk toch maar gaan slapen. Nu alleen nog gestoord door de biscuitkruimels... maar ja, daarvan kon ik alleen mezelf de schuld geven... Nog een geluk dat ik eigenlijk nooit last heb van een ochtendhumeur. Maar ik was er niet ver van verwijderd!

Hopelijk kan ik vandaag die Raboboys te pakken krijgen. En de reisbureaumeisjes. Nu verder met wat systeembeheer overzee...


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger