2004-02-12
 

MELBOURNE - Het is nogal regenachtig, de laatste dagen. Niet koud - zomerkleding kan nog probleemloos gedragen worden. Maar niet echt weer om vrolijk van te worden. Nou ja - wie het weer nodig heeft om vrolijk te worden kan maar beter een hoogtezon aanschaffen! Het was in ieder geval regenachtig om het <blink>gratis</blink> klassieke concert van gisteravond te laten schieten; misschien zaterdag.

Mijn poging het Skippy-lied te zingen voor m'n zus is niet helemaal geslaagd: ze herkende het lied niet... Misschien moet ik haar maar bellen om het nog eens te proberen. Gisteravond met vader gebeld; alles lijkt goed in Nederland. Nog geen Aziatische vogelgriep gesignaleerd; maar in Australie is men nogal beducht voor de Aziatische trekvogels die het virus ook hier zouden kunnen brengen. Zelf maak ik me overigens nog niet al te veel zorgen, al moet je natuurlijk altijd voorzichtig blijven, vooral met huisdieren.

De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met wat web development en systeembeheer (PHP, MySQL, Perl), met name met als de doel de systeembelasting binnen de perken te houden. Dat lijkt gelukt... Maar gisteravond (gistermiddag in Nederland) was er een *probleempje*. De eerste gedachte is dan natuurlijk: wie geef ik de schuld. Vooralsnog denk ik dat ik vrijuit ga (ik heb een alibi -- ik was voor het laatst ongeveer 7 uur voor het misdrijf op de plaats van het delict). Maar is dat voldoende voor de rechter?

webmath: $x_1,x_2=\frac{-b \pm \sqrt{b^2 - 4ac}}{2a}$ Ik kreeg behoorlijk wat respons op mijn webmath-programmaatje, maar het ziet er naar uit dat ik de naam ga veranderen, aangezien 'webmath' al op vele plekken gebruikt wordt. Tja, ik was niet online toen ik de naam bedacht... Misschien kan ik een prijsvraag uitschrijven voor een nieuwe naam.


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger