2004-01-06
 
MELBOURNE - Weinig nieuws vandaag. Het is bewolkt. Gisteren heb ik gewerkt, ditmaal bestond het werk vooral uit schilderen. Een relatief ontspannende bezigheid. Na de voltooiing van het werk (in een cafe/restaurant) was het even wachten op de betaling ('cash in hand'); de anderhalf uur tussen beeindiging van het werk en uitbetaling vulden we met grote kannen ('jugs') bier; gratis natuurlijk. ik hoorde de verhalen van de anderen aan, steeds sterker en onverstaanbaarder. Om ca. half zes strompelde ik terug naar het hostel. Bedwelmd door verfdampen en alcohol. Bedekt met verf en stof. En na gedane arbeid is het goed rusten!

Mystic River bleek een nogal zwakke film (zondag). Het plot vertoonde meer gaten dan Zwitserse kaas, en de acteurs wisten nergens te overtuigen. Begint regisseur Clint Eastwood nu toch echt te dementeren?!

De voedseldiefstallen in de hostelkeuken worden steeds brutaler; ditmaal verdween een compleet diner tijens de nachtelijke uren. Ik heb inmiddels heel wat hostels gezien, maar nog nooit zoveel diefstal. Ik begin me te voelen als een Nederlandse marinier in Irak, en zal mijn handelswijze daaraan aanpassen...


0 Reacties:

Een reactie plaatsen


Emacs, the UberEditor Powered by Blogger