Welkom terug!

winter

Zo, tijd om weer eens wat te schrijven…

Vanwege diverse technische redenen was ik genoodzaakt zaken (voorheen ChangeLog) opnieuw in te richten. Dat was een goede gelegenheid me te verdiepen allerlei manieren om het schrijven van weblogs gladjes te laten verlopen met de programma's die ik daarvoor wil gebruiken. Het is nog niet perfect, dus ik verwacht nog de nodige veranderingen in de nabije toekomst.

Wat in ieder geval nog mist is de mogelijkheid tot commentaar, en een RSS/Atom-feed. Hopelijk binnenkort in dit theater. M'n oudere blog postings zijn niet verdwenen, zie de links aan de rechterkant op de aggregaatpagina.

Ondertussen zit ik nog steeds in Helsinki, Finland. Na een lange winter is de lente weer aangebroken. De dagen worden langer, net als mijn trainingrondje bij het hardlopen. Zaterdag 8 mei is de eerste test: de Helsinki City Run, een halve marathon; het wordt mijn 4e editie. Mijn persoonlijke record liep ik vorig jaar: 1u37m en een beetje. Ik vrees dat ik dat niet kan verbeteren… maar ik hoop in ieder geval onder de 1u40m te eindigen. We zullen zien.

Update: inmiddels heb ik een simpele RSS-feed toegevoegd. Plaatjes lijken ook te werken, net als de meeste links.

blog comments powered by Disqus