vrijdag

meer updates voor 'changelog'

Met een beetje geluk moet het commentaar-systeem nu ook werken. Niet dat ik veel commentaar verwacht, maar ik wil in ieder geval de mogelijkheid bieden. Wat nog niet werkt is het tonen van het aantal commentaren op de aggregaatpagina. Ik weet niet of dat eenvoudig mogelijk is.

De pagina's voor de individuele schrijfselen zien er nu ook wat beter uit.

Ik laat nu ook de 'oude' ChangeLog automatisch doorverbinden naar deze nieuwe. De oude bestaat ook nog steeds, op de oude plek, vol met mijn reisavonturen, en is bereikbaar via de links op deze pagina.

Zoals ik al eerder aangaf is dit blog niet de plaats voor een verdere technische discussie; ik geloof dat het nu goed genoeg werkt, en ik me verder op de inhoud van het blog kan concentreren.

morgen, morgen

1610

Enkele laatste opmerkingen voor de halve marathon van morgen. Ik ben er klaar voor, denk ik. Vorig jaar was ik beter getraind, maar de afgelopen weken heb ik behoorlijk veel verbetering gezien. Ik probeer ongeveer 13 km/u te rennen, zodat ik, rekeninghoudend met wat vertraging aan begin en eind, binnenkom rond de 1u40m. Of dat lukt is een tweede; maar als het me lukt een goede cadans te vinden, en iemand met een goed tempo om blind te achtervolgen, dan heb ik een kans.

De weersverwachting is ongeveer 7℃ en een wind tot ongeveer 7 m/s (windkracht 4). Temperatuur is goed (T-shirt + korte broek), wind is wat meer dan ik zou wensen. Verder is er een redelijke grote kans of regen. Om 15:00 gaan we los, in 5 groepen. Totaal bijna 15000 mensen!

Laatste opmerking, ik heb nog niet beslist of ik met of zonder muziek ga rennen. Het kan stimulerend zijn om wat energieke muziek in de oren te hebben, maar er gaat ook een zekere charme vanuit om het publiek te horen, het gestamp van de lopers, het gehijg en gesteun. Da's toch wat anders dan verscholen achter een zonnebril, getooid met luide muziek te lopen. Dus misschien is het 't beste om au naturel te gaan; misschien kan ik iets meenemen voor de laatste 5 kilometer of zo, wanneer wat extra energie het hardst nodig is.

Vanavond een beetje pasta eten en op tijd naar bed. Morgen zien we verder. Het is tenslotte maar een rondje hardlopen…

blog comments powered by Disqus